کلینیک صدف

کلینیک صدف - جزییات پروژه

کارفرما : طب سلامت تارا

محل پروژه : تهران، ایران

کاربری : کلینیک

وضعیت : تکمیل شده

مساحت : 550مترمربع

زمان : 1392

معمار : الهام ملااکبری داریان

تیم طراحی : سینا زینگر، سپیده دستفال، فرهادخدمتگزار،امیرحسین رضایی، ریحانه مختاری

اجرا : امیرخواجه امیری

مکانیک : امین خطیب

الکتریک : محمد نظری

کلینیک صدف - توضیحات پروژه

پروژه کلینیک صدف در طبقه پنجم ساختمان پزشکان رودبار واقع در میرداماد تهران قرار گرفته است

در این پروژه با هدف ارتقاء کیفیت فضا و بهره وری و توجیه اقتصادی بیشتر ، 4 واحد مجزای موجود تخریب شده و به صورت یک واحد یکپارچه به مساحت 550 در این پروژه با هدف ارتقاء کیفیت فضا و بهره وری و توجیه اقتصادی بیشتر ، 4 واحد مجزای موجود تخریب شده و به صورت یک واحد یکپارچه به مساحت 550m²  تبدیل شده است.

از اولویت های مهم این پروژه نخست توجه به استانداردهای فضای درمانی بوده و طراحی فضا برمبنای ضوابط این نوع کاربری و عملکرد بهینه فضا بوده است.

همچنین توجه ویژه به ایجاد احساس آرامش و احترام به کاربر فضا همواره موردنظر بوده است.از آنجا که در این مکان امور درمانی و زیبایی انجام می شود لذا توجه به مسائل زیبایی شناختی بسیار مورد توجه قرلر گرفت و در این راستا تلاش شد تا از طریق سازماندهی  فضایی مناسب ، طراحی فرم های مناسب ، نور ، رنگ و انتخاب متریال و مبلمان مناسب و … حس آرامش به کاربر فضا منتقل شود و از استرس ها کاسته شود.

در این پروژه 2 ورودی مجزا برای فضاهای درمانی و اداری تعریف شده تا مراجعین در بدو ورود به مجموعه با سهولت بیشتری وارد فضای درمانی شده و از ایجاد تداخل میان ترددهای این دو بخش جلوگیری شود.

همچنین با اختصاص مساحتی در حدود 75 مترمربع جهت فضای انتظار تلاش کردیم تا مراجعین در زمان انتظار از حضور در فضایی مطلوب با رنگ های آرامش  بخش لذت برده و نیز با تعبیه کافی بار در این فضا ،به تکریم بیشتر مراجعین پرداخته شد.

این مجموعه دارای 9اتاق درمانی /2اتاق کاشت مو و اتاق عمل جراحی به مساحت 35 مترمربع میباشد که تلاش شده تا باایجاد راهروهایی علاوه بر برقراری ارتباط بین فضاها ،به تفکیک بین عملکردهای مختلف نیز پرداخته شود.

درترکیب رنگ های به کار رفته در فضا نیز باتوجه به کاربری درمانیفضا و اهمیت بحث نظافت ،رنگ سفید به عنوان رنگ قالب و اصلی در نظر گرفته شد که خود ،موجبات آرامش بیشتر فضا را فراهم کرده و جذابیت فضا را دوچندان نموده است.

سپس این رنگ اصلی در نقاطی با رنگ طوسی (خاکستری) ترکیب شده و از رنگ فیروزه ای به عنوان رنگ سوم در فضا استفاده شده تا علاوه بر ایجاد محیطی مطلوب و پرنشاط حس آرامش را نیز در فضا دوچندان نماید.

این پروژه با توجه به نیاز و درخواست کارفرما در مدت زمان 90روز انجام شده است.